Miphydes
Clan
Timoteus Tim of Clan Miphydes
Tim
28-02-2004 ~ * 29-04-2019
Rust zacht lieve Tim
liefs van Henri en Marjolein
laatste knuffel van Henrie & Janine
In 2004 kreeg ik een telefoontje van Henri. Hij wilde zijn vrouw verrassen met een Aussie puppy, of wij hieraan mee wilden werken. Nou ben ik nooit zo'n ster in nee zeggen maar ik dit geval heb ik hem aangeraden om het plan een beetje aan te passen zodat ze beiden van het nest konden meegenieten. Zo gebeurde het dat hij een eindje ging rijden met Marjolein en ze in Aalst uitkwamen bij de puppy's van Sha-De en Cruiser.
De keus is op Tim gevallen en ze waren zo ontzettend gelukkig met elkaar. We kregen heel vaak brieven en foto's, kaarten en telefoontjes.
Ze hebben alles met Tim gedaan, hij was dan ook zo lief en makkelijk. Ook de kleinkinderen en buurtgenootjes hielden van Tim. Hij deed alles mee, schapendrijven, wandelen, zwemmen, met de grootste stokken slepen, met 2 tennisballen in zijn bek rondlopen en hij zat voor op de boot als ze gingen varen.

Toen Tim 15 jaar werd zijn we op verjaardagsvisite geweest. Wat was hij blij met zijn hondenpuzzle en de bijbehorende worst. Wat waren wij blij dat we hem nog gezien en geknuffeld hebben wat een 2 maanden later was hij echt op.

Lieve lieve Henri en Marjolein, wat zijn we blij met jullie jarenlange vriendschap en liefde voor Tim.